Categorieën
bedrijfsdienst

Interieur Ontwerp

Interieurbouw Werkendam

Botsing met het hart is wat wij graag een botsing met cliënten noemen.

Om te beginnen helpen wij onze klanten met het ontwerp en de planning van het jachtinterieur, en vooral het jachtexterieur. We helpen hen ook om het jacht interieur te regelen, eerst een dry-Run en basis dry- Run aan wijn, dan een Due-Diligence dry- Run voordat eventuele wijzigingen worden goedgekeurd. Tijdens de dry-run, helpen wij klanten met het controleren van de Titanic Bond (een RF Bond voor Titanic) en het verkrijgen en bevestigen van certificaten, certificaten van verzekering (CSC) en veiligheidsnormen. Na de Due-Diligence zorgen wij voor een naadloze overgang van de dry run naar het interieurontwerp.

Om dit te bereiken werken we pro-actief samen met klanten, en vinden we de meest geschikte FC van gekwalificeerde boot ontwerp bedrijven (BDD’s) om het exterieur & interieur ontwerp te voltooien.

Het interieur is zeer belangrijk omdat het een invloed heeft op het interieur van het jacht. Dit omvat de binneninrichting, het interieur van de laadruimten (ladingtanks) evenals de Overall Equipment Factor (O footprint), de akoestische prestaties van de apparatuur & fittingen en alle andere speciale behoeften binnen het jacht.

Bij het selecteren van een Talrijke jacht interieur ontwerpers zijn wij van mening dat Trad kunstenaars en jacht binnenhuisarchitecten voldoende deel moeten nemen aan het ontwerp- en planningsproces door de hulp in te roepen van jacht interieur ontwerpers (geel en geel maatwerk). Trad kunstenaars moeten de isolatie voordelen van het jacht interieur begrijpen, en ook de water-isolatie, isolatie en thermische eigenschappen waarmee zij te maken zullen krijgen.

Intussen ontwerpen wij niet alleen, wij ontwerpen en bereiden een constructief en elegant jacht exterieur voor. We gebruiken innovatieve technologie om de prestaties van het oppervlak van het schip, de binnenbekleding en coating, het ticketing systeem en andere structurele benaderingen te maximaliseren. Wees gerust dat het interieur van een jacht een uitdaging kan zijn en dat er veel aandacht en voorbereiding gaat naar de voorbereiding van het exterieur van het jacht.

Met de vele cliënten waar wij in de loop der jaren mee hebben gewerkt, hebben wij een methode geformuleerd waarmee wij jacht interieur ontwerpers kunnen helpen bij het plannen en ontwerpen van een succesvol interieur. Wij bieden onze klanten zowel jacht interieur concepten als Gedetailleerd Ontwerp Concept ontwerp als gratis Algemene Planning voor boten. Deze worden ontworpen, voorbereid en uitgevoerd door onze experts die in staat zijn een veelheid aan interieur kasten te ontwerpen en te bouwen.

Wij ondersteunen ook hun werk ter plaatse met het gebruik van onzeCompliance Service, op maat gemaakt om te voldoen aan de individuele verzoeken van onze cliënten en hun individuele budgetten. Wij maken echter gebruik van de diensten van Ability machtige aannemers (CSC) en ontwerpbedrijven die te maken hebben met feiten, ervaring en faciliteiten. Met betrekking tot opdrachten, werken we samen en als een team met onze klanten.

Samen met onze diensten op het gebied van jachtinrichting, bieden wij ontwerp-, installatie- en onderhoudsdiensten aan, waaronder binnenschilderwerk, binnenafwerking en het vlechten van een jacht (beton of metaal), en jachtlassen (schijnbaar – mechanisch en pneumatisch). Wij moedigen onze klanten echt aan om een veilig ontwerp voor hun nieuwe en gebruikte uitrusting te overwegen. Dit houdt ook in dat wij ervoor moeten zorgen dat alle opleidingen, vergaderingen en de naleving van de voorschriften up to date zijn en dat alles voldoet aan alle noodzakelijke voorschriften die zowel met als zonder uw cliënt zijn overeengekomen.

Wij hebben een klantenservice voor uw bestaande en toekomstige klanten en als u een vraag hebt of hulp nodig hebt, hebben wij een team van deskundigen om u te helpen, of u nu gewoon wilt dat wij u helpen of begeleiding nodig hebt bij een ontwerp, wij hebben de middelen en de capaciteit.

Onze diensten zijn geholpen door fabrikanten, ISME en Magnetic technology. Onze twee ontwerpteams zijn goed opgeleid, deskundig, professioneel, klantgericht, en hebben veel ervaring in de maritieme industrie. Daarom kunnen wij aantonen kosteneffectief en van hoge kwaliteit te zijn. Alleen al om deze reden zijn wij een zeer succesvol bedrijf.

Ons ervaren ontwerpteam zal u helpen om op koers te blijven en zal u bijstaan in al uw ontwerpinspanningen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.